perjantai 12. huhtikuuta 2013

Koulunkäynnin ylä- ja alamäkiä ja kevätkabareen harjoittelua

Välillä motivaatio opiskeluun voi kadota. Useimmilla se tapahtuu yläasteen puolivälin paikkeilla. Osa tämänhetkisistä yseistä harmittelee viimevuotista koulunkäynnin puutetta tai huonompaa koulumenestystä. Ysillä on kuitenkin vielä loistava mahdollisuus parantaa numeroitaan ja saada hyviä arvosanoja.
Itse koin ysiluokan hyväksi saumaksi palata takaisin vanhaan, hyvään koulunkäyntitapaani. Kasiluokan toilailuista viisastuneena rupesin lukemaan kokeisiin ja tekemään enemmän koulunkäynnin eteen. Nostin keskiarvoani kasiluokan kevättodistuksesta jo ysin joulutodistukseen melkein yhdellä numerolla. 
Ysillä opiskelu on tuntunut todella mukavalta. Oppituntien asiat ovat jääneet mieleen, ja numeroiden nousu on lisännyt motivaatiota jatkaa läksyjen lukua ja tuntiaktiivisuutta. 

Toivon, että kaikki tulevat ysit muistavat, että ysiluokalla on suuri merkitys oikeastaan koko loppu elämään. Ei kannata antaa laiskuuden pilata mahdollisuutta päästä opiskelemaan haluamalleen alalle. Koulunkäynnin parannus on kiinni vain itsestä, ja jokainen voi jossakin aineessa panostaa vielä hiukan lisää! Muistakaa siis lukea läksynne ja pitäkää mielessä se, että positiivisella mielellä oppiminenkin käy mukavammin. :) 


Kabareeharjoitukset etenevät kovaa vauhtia. Lisään lopuksi muutaman kuvan kabareen tanssiharjoituksista! 

Claudia :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti